Sprijin pentru sportivul Claudiu Miu

Ajutor urgent pentru sportivul Claudiu Miu!

 
Claudiu Miu a fost pana nu demult unul dintre cei mai buni cataratori din Romania, multiplu Campion National si Balcanic la escalada-bloc sau "bouldering".
In clipa de fata, insa, el nu se mai poate catara si a inceput o lupta grea cu o boala devastatoare care ii macina corpul fara mila, punandu-i viata in pericol.
Claudiu a fost diagnosticat cu un reumatism foarte sever plus o infectie cu bacteria producatoare a bolii Lyme si are nevoie de ajutorul nostru pentru a strange 20.000 dolari necesari tratamentului ce l-ar putea salva..  » Detalii

Imagini Desktop Wallpapers cu Vara in munti. Poze Desktop. Peisaje Montane
Imagini Desktop Wallpapers. Canion inverzit. Poze Desktop    Imagini Desktop Wallpapers. Castelul din inima muntilor. Poze Desktop    Imagini Desktop Wallpapers. Machu Pichu. Poze Desktop    Imagini Desktop Wallpapers. Muntele reflectat in lac. Poze Desktop

Tablouri canvas cu peisaje naturaImagini Desktop Wallpapers. Muntele vara. Poze Desktop    Imagini Desktop Wallpapers. Munte spectaculos masiv. Poze Desktop    Imagini Desktop Wallpapers. Peisaj de vara Elvetia. Poze Desktop    .

.    .    .    .

Pagina:  1  2    Precedenta <   > Urmatoarea  Vezi si wallpapere la alte rezolutii:
1024x768   1280x960   1152x864   1280x800(wide)   1440x900(wide)   1680x1050(wide)  
Facebook: Peisaje Montane

Twitter: Peisaje Montane

Youtube: Peisaje Montane
Cazare la munte. Pensiuni la munte