Sprijin pentru sportivul Claudiu Miu

Ajutor urgent pentru sportivul Claudiu Miu!

 
Claudiu Miu a fost pana nu demult unul dintre cei mai buni cataratori din Romania, multiplu Campion National si Balcanic la escalada-bloc sau "bouldering".
In clipa de fata, insa, el nu se mai poate catara si a inceput o lupta grea cu o boala devastatoare care ii macina corpul fara mila, punandu-i viata in pericol.
Claudiu a fost diagnosticat cu un reumatism foarte sever plus o infectie cu bacteria producatoare a bolii Lyme si are nevoie de ajutorul nostru pentru a strange 20.000 dolari necesari tratamentului ce l-ar putea salva..  » Detalii

Imagini Desktop Wallpapers cu Peisaje de iarna. Poze Desktop. Peisaje Montane
Imagini Desktop Wallpapers. Perete de stanca iarna. Poze Desktop    Imagini Desktop Wallpapers. Sub calota de gheata. Poze Desktop    Imagini Desktop Wallpapers. Teton, Muntii Stancosi. Poze Desktop    Imagini Desktop Wallpapers. Turturi imensi de gheata. Poze Desktop

Tablouri canvas cu peisaje naturaImagini Desktop Wallpapers. Varfuri ascutite iarna. Poze Desktop    Imagini Desktop Wallpapers. Viscol pe creasta. Poze Desktop    Imagini Desktop Wallpapers. Biserica prinsa in zapada. Poze Desktop    .

.    .    .    .

Pagina:  1  2    Precedenta <   > Urmatoarea  Vezi si wallpapere la alte rezolutii:
1024x768   1280x960   1152x864   1280x800(wide)   1440x900(wide)   1680x1050(wide)  
Facebook: Peisaje Montane

Twitter: Peisaje Montane

Youtube: Peisaje Montane
Cazare la munte. Pensiuni la munte