Sprijin pentru sportivul Claudiu Miu

Ajutor urgent pentru sportivul Claudiu Miu!

 
Claudiu Miu a fost pana nu demult unul dintre cei mai buni cataratori din Romania, multiplu Campion National si Balcanic la escalada-bloc sau "bouldering".
In clipa de fata, insa, el nu se mai poate catara si a inceput o lupta grea cu o boala devastatoare care ii macina corpul fara mila, punandu-i viata in pericol.
Claudiu a fost diagnosticat cu un reumatism foarte sever plus o infectie cu bacteria producatoare a bolii Lyme si are nevoie de ajutorul nostru pentru a strange 20.000 dolari necesari tratamentului ce l-ar putea salva..  » Detalii

Fotografii Natura Imagini Frumoase Wallpaper. Peisaje Montane


Imagini Desktop Wallpapers. Ceata mistica pe lac. Poze Desktop    Imagini Desktop Wallpapers. Imagine superba de iarna. Poze Desktop    Imagini Desktop Wallpapers. Lac glaciar aproape de varf. Poze Desktop    Imagini Desktop Wallpapers. Lac inconjurat de munti. Poze Desktop

Imagini Desktop Wallpapers. Lac in creierul muntilor. Poze Desktop    Imagini Desktop Wallpapers. Lac intr-o caldare glaciara. Poze Desktop    Imagini Desktop Wallpapers. Lac verde in inima muntilor. Poze Desktop    .

.    .    .    ..    .    .    .


Pagina:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12    Precedenta <   > Urmatoarea  

Vezi si wallpapere la alte rezolutii:
1024x768   1280x960   1152x864   1280x800(wide)   1440x900(wide)   1680x1050(wide)  

Etichete:
 ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  
Facebook: Peisaje Montane

Twitter: Peisaje Montane

Youtube: Peisaje Montane
Cazare la munte. Pensiuni la munte